Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΖΑΝΕΙΟ

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Παρουσία Συναδέλφων Τραυματιοφορέων έγινε σε αίθουσα του  ΤΖΑΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου,η δέυτερη επίσκεψη-ενημερώση του Δ/Σ τής ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.
 Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια ενημέρωσης των Συναδέλφων στα κατά τόπους Νοσοκομεία  ως προς τις δραστηριότητες της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ, γνωριμία με το νέο Δ/Σ και καταγραφή του δυναμικού της Ένωσης μας όπως επίσης και την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Γιά πρώτη φορά στα χρονικά του Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ έγινε ενημέρωση μέσω ιντερνετ για τη σελί-
δα μας,απο το Β Γραμματέα και υπεύθυνο ενημέρωσης ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΛΗ,πού από προσωπική του
πρωτοβουλία έφερε τον υπολογιστή του (Lap top) και συνομίλησαν μέσω skype με το πρόεδρο της
ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ:   ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΛΥΝΑ από το Ηράκλειο Κρήτης,που λόγω υγείας δε μπόρεσε να δώσει το παρόν στο ΤΖΑΝΕΙΟ,αλλά παρόλα αυτά ήταν παρών και αυτός στη συζήτηση των συναδέλφων  τραυματιοφορέων και άκουγε όλα τα προβλήματα τους.

Ο λόγος δόθηκε σε συνάδελφο τραυματιοφορέα του ΤΖΑΝΕΙΟΥ και μας είπε οτι ευτυχώς εδώ και 
παρά τα πολλά προβλήματα και τήν έλλειψη προσωπικού πού υπάρχει,δε κάνουν αλλότρια καθήκοντα
πέρα από τα συνηθισμένα και υπάρχει πολύ καλή συνεργασία των συναδέλφων.

Ενας άλλος συνάδελφος πήρε το λόγο και μας είπε οτι υπάρχει τριμελής επιτροπή του ΤΖΑΝΕΙΟΥ 
και μετά τις 17 οκτωβρίου 2012 πού έχουν εκλογές,γιά τη νέα τριμελή επιτροπή θα είναι σε θέση να
ενημερώσουν τη ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ γιά τις κινήσεις,και τη δραστηριότητα στο Νοσοκομείο τους

Μετά το λόγο πήρε η προϊστάμενη των ΤΕΠ  Κα ΠΡΙΝΤΖΟΥ και μας εξήγησε ότι λόγω έλλειψης προσωπικού η ίδια βοηθάει και αυτή για την ομαλή λειτουργία των επειγόντων,βοηθώντας τούς  συναδέλφους  τραυματιοφορείς στο δύσκολο έργο τους σπρώχνοντας φορεία και είναι προς τιμή της αυτή η ενέργεια της και δίνει άμεσες λύσεις στο χώρο του νοσοκομείου.

  

Τέλος αφού πρώτα όλο το Δ/Σ τής ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ,ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες συναδέλφους στη συζήτηση μας και ενημερώθηκαν γιά τα τρέχοντα προβλήματα τού Νοσοκομείου ΤΖΑΝΕΙΟΥ,και γενικότερα των όσων συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας,όλο το Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ  πήγε σύσσωμο στή ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΖΑΝΕΙΟΥ   Κά ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ  τήν ευχαρίστησαν γιά τη παραχώρηση τού χώρου πού έγινε η 
επίσκεψη-ενημέρωση απο τη ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ,και τη διευκόλυνση τού μέλους μας ΜΑΡΙΑ ΣΙΓΑΛΑ να 
βρίσκετε στις συγκεντρώσεις της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.   

Επόμενο Δ/Σ θα γίνει τη Πέμπτη 8 Νοεμβριου 2012 στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.
Γεννηματάς στις 16:30 μ.μ. 



ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ :Ο ΤΑΜΙΑΣ: ΓΡΙΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ [ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ],ΠΡΟΜΠΟΝΑ ΜΑΡΙΑ [ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ [ ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ],ΚΑ Η Α ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ].

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ: ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ [ ΑΤΤΙΚΟ],

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ: ΣΙΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ [ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ]

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ [ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ]

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ: ΣΙΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ [ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ]

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ [ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ]

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ] ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ [ ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 


Ο Β ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :ΣΕΡΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ] ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ SKYPE  ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΛΥΝΑ. 



Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 11/10/2012













Το Γενικό Νοσοκομείο "ΤΖΑΝΕΙΟ" θέλοντας να είναι κοντά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της επιστήμης  αλλά παράλληλα και των αλλαγών που αυτές επιφέρουν στις υγειονομικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσπαθεί μέσα από πραγματικά δύσκολες συνθήκες να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται ώστε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες περίθαλψης και φροντίδες υγείας αλλά και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της εκπαίδευσης. Αρωγός στήν όλη προσπάθεια είναι κυρίως το ίδιο το προσωπικό, του οποίου μέσω της συνεχούς ενημέρωσης, επιδιώκεται η ενεργός συμμετοχή στα δρώμενα.

Σύντομο ιστορικό:

 Ιδρύθηκε κατόπιν δωρεάς του εμπόρου ΝΙΚΗΤΑ ΤΖΑΝΝΗ ή ΤΖΑΝΝΕ από τα Κύθηρα, Δημότη Πειραιά. Ο θεμέλιος λίθος ετέθη το 1866. Λειτούργησε το 1873 ως Αδελφάτο και με το Ν. 1467/42 ως Ν.Π.Δ.Δ., ανεξάρτητο από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πειραιά.

Η μελέτη κατασκευής, η συγκρότηση και η λειτουργία του, έγινε με την φροντίδα του Πειραιώτη Καθηγητή της Φαρμακολογίας και Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ.

Το 1927 λειτούργησε νέα πτέρυγα ως Μαιευτήριο. Το 1934 ανεγέρθη νέα πτέρυγα, που λειτούργησε ως Χειρουργικό Τμήμα, το ΣΑΛΙΠΟΥΛΕΙΟ, δωρεάς Δημητρίου Σαλιπούλα.




Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.