Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συμβούλιο του Δ/Σ της Πανελλήνιας Ενωσης Τραυματιοφορέων η αλλιώς ΠΑΝΕΤΡΑ.

Εγινε χθές πρωί στο Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς,το Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ για πολλά και καυτά θέματα για το κλάδο μας.
 Απο αριστερά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΕΤΡΑ Πλαγιανάκος Γιάννης και δίπλα του το μέλος Καραμούζης Γρηγόρης.
Η κύρια συζήτηση εγινε γύρω απο τα οικονομικά της ΠΑΝΕΤΡΑ,που από ότι φάνηκε το ταμείο ειναι στη κυριολεξία 'ΜΕΙΟΝ 0' και πρέπει AMEΣΑ,ολοι απο τη πλευρά μας να βοηθήσουμε την ενωση με κάθε τρόπο και εργο στο χώρο της εργασίας μας.

Από τη νέα χρονιά το θέμα θα λυθεί αμεσα με το σύστημα της ενιαίας αρχής πληρωμών και τη κράτηση της μηνιαίας μας συνδρομής απο τη μισθοδοσία μας,το οποίο θα είναι 1 ευρώ κατά ατομο μηνιαίως.



 Απο αριστερά οι 2 ταμίες της ΠΑΝΕΤΡΑΣ ,Γρίβας Ευάγγελος και δίπλα του το μέλος Σιγάλα Μαρία.

 Απο αριστερά το μέλος της ΠΑΝΕΤΡΑ Γεωργόπουλος Ανδρέας και δίπλα του η Γραμματέας Α' Μίντζαλη Αγγελική.

 Απο αριστερά η Β ταμίας της ΠΑΝΕΤΡΑ Μαρία Σιγάλα και δίπλα του το νέο μέλος Μαλτέζος Σπύρος του Νοσοκομείου ΤΖΑΝΕΙΟΥ στο Πειραιά.

Απο αριστερά ο Β Γραμματέας & ενημέρωσης Τύπου Λευτέρης Σερλής,στη μέση το μέλος Γεωργόπουλος Ανδρέας και δίπλα του η Γραμματέας Α' Μίντζαλη Αγγελική.

Το  επόμενο Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,θα γίνει τη παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ.,στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.
Γεννηματάς του κτιρίου 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.