Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

  Εγινε σήμερα το πρωί στίς 12 η συνάντηση της πενταμελής επιτροπής της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,με τον Υπουργό Υγείας κ.κ.ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,και συζητήσαμε για τα προβλήματα του κλάδου μας και τις μεγάλες ελλείψεις των τραυματιοφορέων σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας.

Ειπώθηκαν πολλά μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και με τον Κύριο Υπουργό να μας διαβεβαιώνει ότι,δεν πρόκειτε να απολυθεί κανένας απο τα Νοσοκομεία και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2013,θα ερθει νέο προσωπικό να εργαστεί απο οργανισμούς που κλείνουν η συγχωνέυονται.

Επίσης μας ζήτησε να του φέρουμε όλες τις ελλείψεις απο όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας,για να έχει μια γενικότερη εικόνα για να μπορεί να στείλει προσωπικό,και να καλύψει τα κενά πού υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε πολλά αν όχι σε όλα τα Νοσοκομεία.


Τον ευχαριστούμε πολύ για τη ζεστή υποδοχή και την όμορφη συνομιλία που είχαμε με τη πενταμελή επιτροπή του Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
<< Γ.Ν.Α.Ν.ΚΡΗΤΗΣ >>

  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
[ ΑΤΤΙΚΟ]

  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ:
ΣΕΡΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
[ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]

   ΤΑ ΜΕΛΗ:
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
[ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]
ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 
[ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]
Mας έδωσε την εντύπωση ότι από τη μεριά του θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά,για να αξιοποιήσει το προσωπικό που κάποιος οργανισμός εκλεισε η συγχωνέυτηκε και να μεταφερθεί σε Νοσοκομεία που εχουν μεγάλη ανάγκη απο τραυματιοφορείς.



 Από αριστερά προς τα δεξιά:Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. Γιάννης Πλαγιανάκος,δίπλα του στο μέσον το Μέλος μας ο Γρηγόρης Καραμούζης πιό δεξιά το άλλο Μέλος ο Ανδρέας Γεωργόπουλος,πρίν την συνάντηση μας με τον Κύριο Γεωργιάδη.


 Από αριστερά προς τα δεξιά:Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. Γιάννης Πλαγιανάκος,δίπλα του στο μέσον ο πρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. Βαγγέλης Διαλυνάς,πρίν την συνάντηση μας με τον Κύριο Γεωργιάδη.



 Από αριστερά προς τα δεξιά:Ο Β' Γραμματέας & ενημέρωσης Τύπου της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. Λευτέρης Σερλής, δεξιά του το Μέλος μας ο Γρηγόρης Καραμούζης,πρίν την συνάντηση μας με τον Κύριο Γεωργιάδη.

 Από αριστερά προς τα δεξιά:Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. Γιάννης Πλαγιανάκος,δίπλα του στο μέσον ο πρόεδρος της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. Βαγγέλης Διαλυνάς,και πιό δεξιά το Μέλος ο Ανδρέας Γεωργόπουλος,πρίν την συνάντηση μας με τον Κύριο Γεωργιάδη.

 Ο υπουργός Υγείας κύριος Αδωνης Γεωργιάδης,διαβάζει με μεγάλη προσοχή το έγγραφο που λέει για τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία και το οποίο παραδόθηκε στα χέρια του εκ μέρους όλου του Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.


 Ο υπουργός Υγείας κύριος Αδωνης Γεωργιάδης,διαβάζει με μεγάλη προσοχή το έγγραφο που λέει για τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία και το οποίο παραδόθηκε στα χέρια του εκ μέρους όλου του Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.

 Ο υπουργός Υγείας κύριος Αδωνης Γεωργιάδης,ακούει τις θέσεις και τα επιχειρήματα που του ανέπτυξαν ο Πρόεδρος  και το μέλος του Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ, λίγο πριν την αναχώρηση της αντιπροσωπειας   από το υπουργείο.

 Ο υπουργός Υγείας κύριος Αδωνης Γεωργιάδης φωτογραφίζεται με τα μέλη ττου Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,από αριστερά ο Ανδρέας Γεωργόπουλος δίπλα στον κύριο υπουργό ο Πρόεδρος Βαγγέλης Διαλυνάς και δεξιότερα ο Β Γραμματέας Λευτέρης Σερλής.

  Ο υπουργός Υγείας κύριος Αδωνης Γεωργιάδης φωτογραφίζεται με τα μέλη ττου Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,από αριστερά ο Ανδρέας Γεωργόπουλος δίπλα στον κύριο υπουργό ο Πρόεδρος Βαγγέλης Διαλυνάς και δεξιότερα ο Β Γραμματέας Λευτέρης Σερλής.


  Το  Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,έγινε μετά τη πρωινή μας συνάντηση  στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.
Γεννηματάς από τις 13:00 μ.μ μέχρι 14:45 μ.μ.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης ήταν τα εξής:

1]Να σταλεί επιστολή με e-mail και ταχυδρομικώς σε όλες τις ΔΥΠΕ,(οι οποίες είναι 7 στον αριθμό) για να μας στείλουν τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων τραυματιοφορέων,σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας και εμείς με τη σειρά μας να δώσουμε τις λίστες αυτές στον Υπουργό Υγείας για να αξιοποιηθεί το πλεονάζων προσωπικό που βγήκε από τις καταργήσεις οργανισμών που εκλεισαν η συγχωνέυτηκαν.

2]Το Δ/Σ ψάχνει τη φόρμουλα ούτος σώστε να μπορεί να εισπράττει μέσω μισθοδοσίας για τη ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,τις συνδρομές των μελών τους,διότι παρατηρήτε το φαινόμενο,της μη πληρωμής των συνδρομών και αυτή τη στιγμή η ΠΑΝΕΤΡΑ να αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα στα οικονομικά της.

3]Να γίνει οριστικό ξεκαθάρισμα των μελών μας μέσα από τα CD,για να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των εργαζομένων στα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα,για να μπορούμε απο κοινού να κινηθούμε ανάλογα και να μπορούμε με σαφήνεια να διεκδικήσουμε να έρθουν νεοι συνάδελφοι να στελεχώσουν τα νοσοκομεια,που αφορά τις σοβαρές ελλείψεις των τραυματιοφορέων.
4]Τέλος στις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε για το νέο Δ/Σ της ΠΑΝΕΤΡΑ,το οποίο είναι ανοιχτό για όλους τους συναδέλφους που θα θέλουν να ερθουν να το παρακολουθήσουν και να εκφράσουν τα παράπονά τους η τις παρατηρήσεις τους ελέυθερα.


Υ.Γ.Παρακαλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους τραυματιοφορείς σε όλη τηνΕΛΛΑΔΑ,που δεν εχουν κάνει εγγραφή στην ενωση μας να το κάνουν ΑΜΕΣΑ διότι,δε θα μπορούμε σάν Δ/Σ να σας βοηθήσουμε σε ένα πρόβλημα σοβαρό που θα προκύψει στο χώρο εργασίας σας.


Με εκτίμηση το Δ/Σ.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΤΡΑΣ

Τη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 το πρωί στίς 11 το Δ/Σ θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ.κ.ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,για να συζητήσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας.

Το  Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,θα γίνει μετά τη πρωινή μας συνάντηση  στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.
Γεννηματάς στις 14:00 μ.μ με 14:30 μ.μ.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας να δώσουν το παρόν,διότι αναμένονται πολλές εξελίξεις στο κλάδο της υγείας και χρειάζεται εγρήγορση απο ολους μας. 


Υ.Γ.Παρακαλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους τραυματιοφορείς σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ,που δεν εχουν κάνει εγγραφή στην ενωση μας να το κάνουν ΑΜΕΣΑ διότι,δε θα μπορούμε σάν Δ/Σ να σας βοηθήσουμε σε ένα πρόβλημα σοβαρό που θα προκύψει στο χώρο εργασίας σας.

Με εκτίμηση το Δ/Σ.

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.