Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συμβούλιο του Δ/Σ της Πανελλήνιας Ενωσης Τραυματιοφορέων η αλλιώς ΠΑΝΕΤΡΑ.

Εγινε χθές πρωί στο Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς,το Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ για πολλά και καυτά θέματα για το κλάδο μας.
 Απο αριστερά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΕΤΡΑ Πλαγιανάκος Γιάννης και δίπλα του το μέλος Καραμούζης Γρηγόρης.
Η κύρια συζήτηση εγινε γύρω απο τα οικονομικά της ΠΑΝΕΤΡΑ,που από ότι φάνηκε το ταμείο ειναι στη κυριολεξία 'ΜΕΙΟΝ 0' και πρέπει AMEΣΑ,ολοι απο τη πλευρά μας να βοηθήσουμε την ενωση με κάθε τρόπο και εργο στο χώρο της εργασίας μας.

Από τη νέα χρονιά το θέμα θα λυθεί αμεσα με το σύστημα της ενιαίας αρχής πληρωμών και τη κράτηση της μηνιαίας μας συνδρομής απο τη μισθοδοσία μας,το οποίο θα είναι 1 ευρώ κατά ατομο μηνιαίως.



 Απο αριστερά οι 2 ταμίες της ΠΑΝΕΤΡΑΣ ,Γρίβας Ευάγγελος και δίπλα του το μέλος Σιγάλα Μαρία.

 Απο αριστερά το μέλος της ΠΑΝΕΤΡΑ Γεωργόπουλος Ανδρέας και δίπλα του η Γραμματέας Α' Μίντζαλη Αγγελική.

 Απο αριστερά η Β ταμίας της ΠΑΝΕΤΡΑ Μαρία Σιγάλα και δίπλα του το νέο μέλος Μαλτέζος Σπύρος του Νοσοκομείου ΤΖΑΝΕΙΟΥ στο Πειραιά.

Απο αριστερά ο Β Γραμματέας & ενημέρωσης Τύπου Λευτέρης Σερλής,στη μέση το μέλος Γεωργόπουλος Ανδρέας και δίπλα του η Γραμματέας Α' Μίντζαλη Αγγελική.

Το  επόμενο Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,θα γίνει τη παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ.,στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.
Γεννηματάς του κτιρίου 1.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Εγινε το πρωί η συνάντηση από τη τριμελή επιτροπή της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου ΘΡΙΑΣΙΟΥ στην Ελευσίνα,κύριο ΛΙΟΣΗ ΑΓΓΕΛΟ και μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα τους με τα αλλότρια καθήκοντα που κάνουν,κάτω απο τη πίεση της νοσηλευτικής υπηρεσίας  δε θα επαναληφθεί και θα λυθεί άμεσα το θέμα αυτό για να μπορούν απρόσκοπα να κάνουν τη δουλειά τους,χωρίς αλλα καθήκοντα που δε γνωρίζουν και που δεν εχουν εκπαιδευτεί γιαυτά.

Τα 3 μέλη που εδωσαν το παρών ηταν:
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [ ΑΤΤΙΚΟ]

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]

ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ:
ΣΕΡΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
[ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]


 Η Διευθύνουσα Κυρία ΡΟΚΑ δεν ενφανίστηκε ποτέ που δημιούργησε την όλη αναστάτωση στους συναδέλφους τραυματιοφορείς,με τη παράλογη και χωρίς σημάδια ανθρώπινης ευαισθησίας για το υπηρετούντο προσωπικό της,που πασχίζει να βγάλει εις πέρας και κάτω απο αντίξοες συνθήκες με ελλειψη προσωπικού και το μεγάλο φόρτο εργασίας και από πάνω να εχουν και απειλές περί αναφορών κλπ αλλων επιπλήξεων,με σκοπό την τρομοκρατία τους.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ,ΑΡΚΕΤΑ !!!!!!.

Εγινε μιά πρόταση για όσους συναδέλφους/σες που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να βοηθήσουν στα βαριά περιστατικά με φορεία η καρεκλάκια,να βοηθάνε για τη μεταφορά από την αιμοδοσία για τα αιματα και πάσης φύσεως μικρών εργασιών, αφού δεν υπάρχουν καθόλου βοηθοί θαλάμων για να τα μεταφέρουν. 

 Επίσης ο Διοικητής Κ.Κ.ΛΙΟΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ζήτησε από την επόμενη βδομάδα να υπάρξει συνάντηση με ολους τους συναδέλφους τραυματιοφορείς και με συνεννόηση με το Σωματείο Εργαζομένων να δοθεί ένα τέλος και από κοινού όλοι μαζί,να κάνουν τη δουλειά τους αρμονικά μέχρι να ερθει νέο προσωπικό να βοηθήσει για την ομαλή λειτουργεία του νοσοκομείου.

 Επίσης να πούμε η μεγάλη ελλειψη που υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία απο ΥΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ να κοιτάξουν οι εκάστοτε διοικήσεις,να δίνουν λύσεις αμεσες και οχι να διογκώνουν πιο πολύ το πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους και την παράλογη στάση τους απέναντι στο προσωπικό τους,διότι είναι ανθρωποι και οχι ΡΟΜΠΟΤ που υπακούουν στις εντολές τους χειριστή τους!!!!!!!!!.



 Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.
  Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.

 Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.

 Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.

  Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί και συναντήθηκε με το Διοικητή κύριο ΛΙΟΣΗ ΑΓΓΕΛΟ 



  Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.
Η Πανελλήνια Ενωση Τραυματιοφορέων δε θα επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να ποδοπατήσει την αξιοπρέπεια σας,για να μπορούν ΚΑΠΟΙΟΙ/ΕΣ να τους εκμεταλλέυονται με οποιοδήποτε  τρόπο εκβιάζοντάς τους με διάφορα τεχνάσματα περί απολύσεων η μετατάξεων και να κάνουν τη δουλειά τους ΜΟΝΙΜΑ.

Γιαυτό η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑΣ τους ξαναέκανε πρόταση να φτιαχτεί μια τριμελής επιτροπή του νοσοκομείου τους,για να υπάρχει αμεση επαφή μαζί τους σε κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει στο αμεσο μέλλον.

Τέλος να πούμε οτι στα τέλη οκτώμβρη θα γίνει συμβούλιο του Δ/Σ της ΠΑΝΕΤΡΑΣ στο Νοσοκομείο ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ η παρουσία ΟΛΩΝ είναι πλέον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ερώτηση του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστή Δερμιτζάκη σχετικά με την έλλειψη τραυματιοφορέων στο Γ.Ν. Αγίου Νικολάου


ΕΡΩΤΗΣΗ
10/10/2013

Προς τον κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: «Δραματική έλλειψη τραυματιοφορέων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Λασιθίου»

Τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου πλήττονται από  μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, τόσο ιατρικού όσο και νοσηλευτικού. Η κατάσταση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις συνεχείς αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων που δεν αντικαθίστανται εξαιτίας της απαγόρευσης προσλήψεων που επιβάλλουν οι μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται στον χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Χαρακτηριστική  περίπτωση αποτελεί η έλλειψη τραυματιοφορέων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.  Εξαιτίας συνταξιοδοτήσεων έχει μειωθεί στο ελάχιστο ο αριθμός τους και δεν επαρκούν για να καλύπτουν πλήρως όλες τις βάρδιες στο Νοσοκομείο. Πολλές φορές στην απογευματινή και νυχτερινή βάρδια να υπάρχει ένας τραυματιοφορέας για όλο το Νοσοκομείο και ένας για τα ΤΕΠ (Ε.Ι.).     Ουσιαστικά δεν είναι δυνατόν να τηρηθεί ούτε η νόμιμη και ασφαλής σύνθεση του προγράμματος εργασίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων υπάρχει άμεση ανάγκη να προκηρυχθούν κατ’ εξαίρεση 2 ή 3 θέσεις επικουρικών  Τραυματιοφορέων μέχρι τη μονιμότερη επίλυση του προβλήματος

Επειδή δεν είναι δυνατόν να τηρηθεί ούτε η νόμιμη και ασφαλής σύνθεση του προγράμματος εργασίας των τραυματιοφορέων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός,

προτίθεται να προκηρύξει άμεσα θέσεις επικουρικών τραυματιοφορέων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου;

Ο ερωτών Βουλευτής

Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/10/2013

Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή το αίτημα των τραυματιοφορέων για άμεση πρόσληψη προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/10/2013


Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων (ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.), η οποία αναφέρεται στην έλλειψη τραυματιοφορέων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης και την ανάγκη άμεσης πρόσληψης 2 ή 3 επικουρικών τραυματιοφορέων.
Η επιστολή αναφέρεται στο αίτημα του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. προς το Υπουργείο Υγείας, στο οποίο δηλώνει την πλήρη αδυναμία του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης να εκτελέσει το πρόγραμμα εργασίας για τους τραυματιοφορείς.
Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ., παρακαλεί για την άμεση προκήρυξη 2 ή 3 θέσεων επικουρικών τραυματιοφορέων στο προαναφερόμενο Νοσοκομείο, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη στελέχωση των Νοσοκομείων με τραυματιοφορείς.
 Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.

πηγη:http://notismarias.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6382.html

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.