Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014


  Το επόμενο Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,της νέας χρονιάς θα γίνει τελικά τη ΠΕΜΠΤΗ,στις 27/02/2014,στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου 
ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς στις 16:30 μ.μ.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας όπως, παραβρεθούν σε αυτό το Δ/Σ του Συλλόγου μας,όπως επίσης και όποιος/α συνάδελφος/σα θέλει μπορεί να ερθει,ολες οι συγκεντρώσεις μας είναι ανοιχτές για ολους εσάς. 

Υ.Γ.Ευχαριστίες δεκτήκαμε από το μέλος μας και συνάδελφο μας στο Νοσοκομείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,Κα ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ για ένα προσωπικό της πρόβλημα με την εργασία της,το οποίο διευθετήθηκε και χαιρόμαστε γιαυτό που η ΠΑΝΕΤΡΑ με τη παρέμβαση της βοήθησε να λυθεί ένα σοβαρό ανθρώπινο αιτημα.

Τέλος να πούμε οτι η ΠΑΝΕΤΡΑ θα ξαναεπισκεφτεί σύντομα και πάλι το
Νοσοκομείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,διότι μας ενημέρωσαν και πάλι οτι συνεχίζονται οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ από τους συναδέλφους μας,ελέω ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.