Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εγινε χθές το Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,της νέας χρονιάς στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς στις 16:30 μ.μ.

Εγινε χθές το απόγευμα στο Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς,το Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ για πολλά και καυτά θέματα για το κλάδο μας.


 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

[ ΑΤΤΙΚΟ]
ΚΟΣΜΟΤΕ:6972440527

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]
ΚΟΣΜΟΤΕ:6976650080

ΝΕΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ:ΣΕΡΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
[ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]
ΚΑΡΤ/ΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟΤΕ:6977941501 & 

ΚΑΡΤ/ΛΑΙΟ 
ΒΟΝΤΑΦΟΝ:6945579267



Β ΤΑΜΙΑΣ: ΣΙΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
 [ ΤΖΑΝΕΙΟ ]
ΚΟΣΜΟΤΕ:6977665190

ΜΕΛΗ:
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
[ ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]
ΓΟΥΙΝΤ:6936701629



ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ [Ε.Ε.)(6977393482]
ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ  ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Το Δ/Σ   της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ  ασχολήθηκε αυτό το διάστημα με προβλήματα που πρόεκυψαν στο Νοσοκομείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  σε συνεργασία με την ΠΟΕΔΗΝ και θα ξαναστείλει έγγραφο διαμαρτυρίας προς την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του παραπάνω  Νοσοκομείου,όπως επίσης αναμένουμε την στάση της διοίκησης του ως προς τα αλλότρια καθήκοντα που υποχρεώνει τους τραυματιοφορείς να κάνουν,ώστε να προσδιορίσουμε την παραπέρα στάση μας.

Η ΠΑΝΕΤΡΑ θα ξαναεπισκεφτεί το παραπάνω νοσοκομείο στις 11 μαρτιου 2014 στις 10 το πρωί και μετά θα πάει στο ΛΑΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ. 
 ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ  ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Εκτός απρόοπτου τη Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 θα γίνει η Γενική μας συνέλευση στο Αμφιθέατρο του ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,με θέματα Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός και καλούνται ΟΛΑ τα μέλη μας να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ,οπως επίσης και όποιος η όποια ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ/ΣΑ,επιθυμεί μπορεί να ερθει στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΝΕΤΡΑ.
 

 ΤΑ 6 ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ:ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ:Ο ΝΕΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ:ΣΕΡΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ],ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞ.ΕΠΙΤΡ.:ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ],ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η Β ΤΑΜΙΑΣ: ΣΙΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ [ΤΖΑΝΕΙ0 ΠΕΙΡΑΙΑ],ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ:ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
[ ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ],ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ  ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ,Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ]



Σύντομα το μεγάλο θέμα με τα οικονομικά του ταμείου μας,που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα,μηδέν δηλαδή,θα λήξει και από τις αρχές Απριλίου 2014 θα παρακρατείτε 1 ένα ευρώ απο τη μισθοδοσία μας,κάθε μήνα και θα μπαίνει στο ταμείο της ενωσης για τρέχοντα ζητήματα που χρειάζεται η ΠΑΝΕΤΡΑ.

Επίσης ο νέος μας ΤΑΜΙΑΣ θα είναι από εδώ και πέρα ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕΡΛΗΣ του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,στη θέση του παραιτηθέντος Βαγγέλη Γρίβα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ,ο οποίος παραμένει απλό μέλος και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μεγάλη παράκληση πρός ολους τους συναδέλφους που εχουν στη κατοχή τους χρήματα της ενωσης,να τα αποδώσουν ΣΥΝΤΟΜΑ στο νέο ταμία της ΠΑΝΕΤΡΑ,διότι θα εχουν κυρώσεις για υπεξαίρεση χρημάτων και λόγο σε όλους τους συναδέλφους μας.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε και τους Συναδέλφους που έχουν στη κατοχή τους τα χρήματα που εδωσαν οι συνάδελφοι μας,στους εκάστοτε υπευθύνους των Νοσοκομείων για να μαζέψουν τις συνδρομές των μελών μας.
 Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ  ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ,Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ]
Τέλος να πούμε οτι είμαστε πολύ κοντά στο να δικαιωθούμε για το μέγα θέμα των προσλήψεων η μεταθέσεων από το υπουργείο περί τα 526 ατομα περίπου,απο τα 719 που ζητήσαμε από τον Υπουργό Υγείας κ.κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και τα οποία είναι ζήτημα χρόνου να πιάσουν τη νέα εργασία τους,στα Νοσοκομεία και κέντρα Υγείας ολης της χώρας και φυσικά θα είναι μιά νίκη διακαίωσης για τη ΠΑΝΕΤΡΑ που φωνάζει εδώ και χρόνια για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού Υ.Ε. ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.