Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ,ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Δυστυχώς συνάδελφοι η επίσκεψη μας αυτή δεν ήταν και οτι καλύτερο μας εχει συμβεί μέχρι σήμερα και η ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,θα κινηθεί προς πάσα κατέυθυνση με εγγραφες διαμαρτυρίες και αριθμό πρωτοκόλου και υπογεγραμμένο από ολο το Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.,πρός Υπουργείο Υγείας,Ποεδήν,Μ.Μ.Ε. και όπου αλλού χρειάζεται για να κάνουμε γνωστό,το μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που συνεχίζει και υπάρχει εδώ και πολύ καιρό τώρα,στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Αθηνών.

Εδώ και αρκετό καιρό τώρα οι συνάδελφοι μας τραυματιοφορείς ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ να μεταφέρουν καθημερινά βαριά περιστατικά με το Ασθενοφόρο[βλέπε παρακάτω φώτο],που παραχωρήθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο χωρίς την ανάλογη επάνδρωση του από Διασώστες του ΕΚΑΒ.

 Εικόνα από το εσωτερικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. 
Το λόγο πήρε η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ και μεταξύ ολων είπε τα εξής:
<<Καλημέρα σε όλους σας αρχικά,ξέρετε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα που έχετε,οπως ολοι μας δηλαδή και κατά κύριο λόγο αφορούν τους ασθενείς,και τη μετακίνηση τους.Εχετε πολλές βάρδιες και τις ρυθμίζεται μόνοι σας,κάποιοι εχετε μόνιμα νυχτερινά κα κάποιοι μόνιμα απογευματινά.
Σήμερα βέβαια βλέπω ότι εχουνε έρθει και από άλλα τμήματα(εδώ εγιναν συστάσεις του Δ/Σ της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.),και βλέπω ότι έγινε πιό επίσημα,από ότι το φανταζόμουνα  εγώ,ήξερα ότι θα έρθουν εδώ τα παιδιά(εννοούσε τους τρυαματιοφορείς του νοσοκομείου),να πούμε κάποια προβλήματά σας.>>


Ενημερώνουμε ολους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ οτι η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ θα κινηθεί ΝΟΜΙΚΑ και ΑΣΤΙΚΑ για να προστατέψει τους εργαζομένους από ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ που δεν εχουν εκπαιδευτεί να κάνουν,αλλά και από ΜΕΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ που αναγκάζουν το προσωπικό να κάνουν ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!!!!!!  

 ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ,ΔΕ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!

  Εδώ κατέληξε η συνάντησή μας με τη ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ:Κυρία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ που εδειχνε οτι γνωρίζει ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,και για οτι γίνετε στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο,οσον αφορά τη ΠΑΡΑΝΟΜΗ μεταφορά ασθενών από τους συναδέλφους μας ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΊΣ με το Ασθενοφόρο.

 Τη ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Κυρία ΚΑΡΑ ΜΑΡΙΑ δε καταφέραμε να τη συναντήσουμε λόγω εκτακτου συμβουλίου και αφήσαμε στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ για το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ και κάποια τηλέφωνα του Δ/Σ. 

ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:
<<Η ελλειψη προσωπικού είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα μας και η προισταμένη των ΤΕΠ κάνει ότι μπορεί ουτο σώστε να καλύψει τις βάρδιες.
Ενα αλλο θέμα είναι ότι κανουμε κάποιες <<μικροδουλειές>> όπως μεταφορά οινοπνέυματος,φιάλες οξυγόνου και ψάχνουμε για φιάλες σε κλινικές και ευθυνόμαστε εμείς για αυτές ,χαρτιά δεξιά και αριστερά σε κλινικές και οπου αλλού μας πούνε.>>



 Εικόνα από το εσωτερικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. 
Οι ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.......ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ με κίνδυνο της ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ και των ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να μεταφέρουν με το ασθρνοφόρο  και χωρίς καμία νομική προστασία σε περίπτωση ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ,πρός οποιοδήποτε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ η ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ είναι ΑΥΤΟ!!!!!!  
 Εδώ βλέπετε το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ του τρόμου για τους εργαζομένους τραυματιοφορείς του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,που συνεχίζει κανονικά τις διακομιδές στο διπλανό παράρτημα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΙΜΕΙΛ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΑΝΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΣ Ο ΦΟΡΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ!!!!!!!

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:30 μ.μ.ΑΠΟ 4 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 10/04/2014,ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12:30 Μ.Μ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ Δ/Σ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.



Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.

Το Δ/Σ επισκέφτηκε πρώτα το Νοσοκομείο ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,και μίλησε με τους συναδέλφους τραυματιοφορείς παρουσία της Διευθύνουσας Κυρίας ΝΤΑΒΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑΣ και εκφράσανε τα προβλήματα τους,με τις μεταφορές από τις κλινικές και την ελλειψη που υπάρχει ήδη σε ανθρώπινο δυναμικό.    




  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια,μετά από καταγγελίες από τους συναδέλφους μας τραυματιοφορείς για ΑΛΛΟΤΡΙΑ καθήκοντα που τους υποχρεώνει η Διευθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας να τα κάνουν κάτω από απειλές και ΔΙΑΤΑΓΕΣ από τη Διευθύνουσα κ.κ. ΓΑΛΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,εχει βγάλει δικούς της ΝΟΜΟΥΣ και τους αναγκάζει σε αλλα καθήκοντα πέρα από αυτά που εχουν προσληφθέι για να κάνουν....

Προσθήκη λεζάντας

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια.

 Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια.

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια,προσέξτε τι γράφει το πρόγραμμα των 9 τραυματιοφορέων(ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ!!!!!!) που τους αναγκάζει η Διευθύνουσα Κ.Κ. ΓΑΛΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,να τα κάνουν με νόμους δικούς της,αφού τους εχουν ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ αλλά με αμοιβές τραυματιοφορέα!!!!!!!!!


Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια ,εδώ βλέπετε περί ....ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ να είναι η ανακοίνωση και οχι για τους 9 ταλαιπωρημένους από τη Διοίκηση...ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ!!!!!!!


Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.