Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι στις 26 του Απρίλη έχουμε την Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Νοσοκομείο Γ Γεννηματάς. 
Η φυσική σας παρουσία κρίνετε απαραίτητη. για να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματα μας.Ο κλάδος μας είναι αυτήν την στιγμή αποψιλωμένος και φορτωμένος χωρίς να υπολογίζουν την ανθρωπινή μας υπόσταση. 
Με την μαζική σας παρουσία και την συμμετοχή σας Καλούμαστε όλοι να μπούμε μπροστάρηδες ώστε να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε τα παιδιά για όλες τις δουλείες.
Οι ΤΕ φτιάξανε την ΕΝΕ, οι ΔΕ βλέπουμε ότι κάνουν κάποια βήματα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Εμείς λοιπόν ΤΙ έχουμε;
Η Πανελληνία Ένωση Τραυματιοφορέων είμαστε το παλαιότερο σωματείο με έτος ίδρυσης το 1978. Γνωρίζουμε τα προβλήματα ανά την Ελλάδα και προσπαθούμε, όμως χωρίς την δική σας συμμετοχή η δική μας προσπάθεια δεν έχει νόημα.


Βαγγελης Διαλυνας 
Προεδρος ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.