Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

Έγινε το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου 2015 στο χώρο των εργαζομένων τραυματιοφορέων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς η προγραμματισμένη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ παρουσία συναδέλφων μας από άλλα Νοσοκομεία της Αττικής
Αποφασίσθηκε η διενέργεια εκλογών στις 19 Μαϊου 2015 στο αμφιθεατρο του Γενικου Κρατικου  Αθηνων ( Γ Γεννηματας) και από ώρα 8 το πρωί με 5 μ.μ. το απόγευμα,η τελευταία προθεσμία για υποβολή υποψηφιότητας λήγει την Δευτερα 11/5/2015,δικαίωμα ψήφου η έχουν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι από ολα τα νοσοκομεία της Ελλάδος,οι δηλώσεις υποψηφιότητας θα στέλνονται στη διεύθυνση μας με φαξ η στο e mail  μας παρακάτω:








e mail traumatioforeis@gmail.com 

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 5 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ:
1)ΧΑΡΙΣΗ,2)ΧΑΣΙΩΤΗ,3)ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ),4)ΖΑΓΓΑΝΑ(ΑΤΤΙΚΟ),5)ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ(ΓΝΑ Γ.ΓΕΝ/ΤΑΣ





Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι στις 26 του Απρίλη έχουμε την Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Νοσοκομείο Γ Γεννηματάς. 
Η φυσική σας παρουσία κρίνετε απαραίτητη. για να σχεδιάσουμε μαζί τα επόμενα βήματα μας.Ο κλάδος μας είναι αυτήν την στιγμή αποψιλωμένος και φορτωμένος χωρίς να υπολογίζουν την ανθρωπινή μας υπόσταση. 
Με την μαζική σας παρουσία και την συμμετοχή σας Καλούμαστε όλοι να μπούμε μπροστάρηδες ώστε να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε τα παιδιά για όλες τις δουλείες.
Οι ΤΕ φτιάξανε την ΕΝΕ, οι ΔΕ βλέπουμε ότι κάνουν κάποια βήματα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Εμείς λοιπόν ΤΙ έχουμε;
Η Πανελληνία Ένωση Τραυματιοφορέων είμαστε το παλαιότερο σωματείο με έτος ίδρυσης το 1978. Γνωρίζουμε τα προβλήματα ανά την Ελλάδα και προσπαθούμε, όμως χωρίς την δική σας συμμετοχή η δική μας προσπάθεια δεν έχει νόημα.


Βαγγελης Διαλυνας 
Προεδρος ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε, ότι την Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
στο  ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ Κτιρίου 2(Πίσω από τα επείγοντα) του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Η παρουσία όλων των συναδέλφων μας θεωρείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!!!!!

Όσοι και όσες συνάδελφοι θέλετε και μπορείτε ελάτε να μας εκφράσετε τα παράπονα σας η τα προβλήματα σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝΕΤΡΑ


Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Εκ μέρους ολου του Δ/Σ της ΠΑΝΕΤΡΑ

Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Εξαγγελία για 4.500 προσλήψεις στην υγεία

Αθήνα 2.4.2015, 12:52

Την πρόσληψη 4.500 υπαλλήλων στις δομές του υπουργείου Υγείας (νοσοκομεία, κ.λπ.) προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας.

Να σημειώσουμε ότι oi συγκεκριμένες προσλήψεις προαναγγέλλονται εδώ και τρία χρόνια χωρίς να υλοποιούνται




Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.